ЕКСПЕРТ В ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ

Имах проблеми с наднорменото тегло. Потърсих помощ как да отслабна  и разбрах за уникален метод,  който е помогнал на над 5 млн. хора по света да достигнат своето идеално тегло.

Добрата новина, че и тук, в София има такъв център (намира се на ул.”Сан Стефано”22). Как стана това?

Запознах се с Майя Бангьозова, която се оказа собственик на диетологичия център. Посъветва ме да отида в центъра, за да ми помогнат хранителните експерти.

Те консултират и помагат на жени, които имат проблеми с наднорменото тегло и искат да отслабнат без глад, с траен резултат и по най-здравословния за тях начин.

С помощта на този уникален метод жените успяват да придобият здравословни хранителни навици, така че да достигнат идеалното си тегло и да подобрят качеството си на живот.Свикват да се  хранят правилно и с удоволствие, без да изпитват угризения и чувство за вина.

Методa се казва Натур Хаус и за мен той e най-ефикасен и доказал се през годините метод, в който аз повярвaх.

Прочетох повече за Мeтодът Натур Хаус и се оказа най-ефективното и отговорно решение за редукция на тегло. Уникалният метод съчетава ежеседмични консултации, режими на хранене и натурални добавки. С тяхна помощ успяваш да отслабнеш и да промениш начина си на хранене.

Разкривам трите основни стълба на метода:

 1. БЕЗПЛАТНА седмична консултация

Ежеседмичните измервания с биоимпедансметър позволяват редукцията на тегло да се случва по най-здравословния за теб начин.

Специалистът по хранене на Натур Хаус адаптира твоя хранителен режим и съпътстващите го хранителни добавки в зависимост от седмичните ти резултати.

2. Персонализиран хранителен режим

За да бъде ефективен твоят хранителният режим, е необходимо да се адаптира към индивидуалната ти предразположеност: възраст, здраве, начин на живот или професия. Диетологичнията специалист те обучава да се храниш здравословно, обяснява ти как да приготвяш ястия и какви продукти да ползваш в ежедневното си меню.

3. Натурални хранителни добавки на базата на екстракти и естествени растения

Използваните натурални добавки подпомагат постигането на здравословно тегло и ускоряват ефекта от хранителния режим. Те укрепват и пречистват тялото по време на този процес. Всички добавки се приготвят с екстракти от растения и плодове, съдържат витамини и минерали с най-високо качество.

За повече въпроси може да се свържете на телефон 0895 77 55 93 или да пишете по-долу в контактната форма.