Събития

Събитията са основна част от начина, по който нашият екип черпи знания и информация за новостите в бранша, в който работим. Щастливи сме, когато намерим ново и полезно събитие и с удоволствие споделяме предстоящите мероприятия, които смятаме за интересни и полезни. Наша постоянна цел е личностното и професионално развитие на целия ни екип и ще се радваме, ако целите ни съвпадат и ако видим и вас на следващото обучение или конференция, които посетим.

Развитие на личностни умения

Лондон, Великобритания

3-дневен курс на академично ниво, който се провежда в Лондон няколко пъти годишно и ви помага да развиете основните личностни умения, необходими за щастлив живот и продуктивна работа. Участниците в него ще научат как да развият добро себеусещане, как да управляват стреса, как да разрешават проблеми и как да бъдат креативни. Тези универсални умения са изключително полезни във всяка сфера на живота и работата.

Международен конгрес по психология 

Прага, Чехия: 19 – 24 Юли 2020

Конференция на академично ниво, която запознава любители и професионалисти с най-новите достижения на психологията. Участниците ще имат възможност да научат много за човешкото поведение, за начините, по които работим, учим и живеем. Един от най-добрите начини да се развием личностно е именно като се учим от водещите психолози и това събитие в близост до нашата страна е възможност за това.

Event Organisers Summit

Лондон, Великобритания: 19 – 20 Октомври 2020

Тази глобална конференция събира организатори на събития, изложители и организации в бранша, като отличава най-добрите от тях в световен мащаб. По време на това събитие можете да се запознаете с някои от най-добрите професионалисти в сферата от цял свят. Можете и да научите повече за този бранш и да изберете партньор, с когото да работите. Освен изложението, е предвидена и семинарна част, както и множество възможности за нетуъркинг.

ТАЙНИТЕ НА МАГИЯТА С БОБИ ШОУ И ШЕХЕРЕЗАДА

Онлайн, 16.05. от 16:30ч. онлайн през платформата на URBO.

САМО ЗА ДЕЦА – “ТАЙНИТЕ НА МАГИЯТА”

Добре дошли в магичния свят на Боби Шоу и Шехерезада.

Децата са най-прекрасната, но и най-критичната публика и за да ги впечатлиш, са необходими много опит, познания и професионални качества. В този онлайн спектакъл вие ще имате шанс да се потопите в необятния свят на магията. Ще ви бъдат поднесени много прекрасни фокуси и трикове, които ще спрат дъха ви. Боби Шоу и Шехерезада са едни от най-изявените илюзионисти в България. В това представление ще имате шанс да се насладите фокуси с летящи предмети, огън. въжета, карти и много изненади.