Полезнo

Екипът ни се стреми към постоянно усъвършенстване и развитие. Това включва и непрестанното повишаване на нивото на нашите знания. Ние следим най-новите източници на информация в сферата на организирането на събития, дигитални медии, PR като наша основна дейност и се стремим да черпим информация от най-добрите световни сайтове и автори. Споделяме тези знания и с вас.

ПРЕДИМСТВА НА КОЛОЕЗДЕНЕТО: ЗАЩО КОЛОЕЗДЕНЕТО Е ДОБРО ЗА ОТСЛАБВАНЕ, ФИТНЕС, КРАКАТА И УМА

Ползите от колоезденето са почти толкова безкрайни, колкото и пътеките за колоездене, които скоро ще започнете да проучвате. Ако обмисляте да се заемете с колоездене или просто да карате в свободното си време, тогава сме тук, за да ви кажем, че има страшно много добри причини да изберете карането на колело като най-новото си хоби. Ето само няколко причини …

7 въпроса, които да зададете на организатора на събития

Опитвате се да изберете най-подходящия организатор за своето събитие? Има няколко ключови въпроса, които да зададете, преди да направите финалния си избор. Повечето организатори на събития ще могат да ви отговорят подробно, така че да направите максимално информиран избор дали са подходящи за вашето събитие. Имайте предвид, че тук няма универсални правилни и грешни отговори. Верният отговор за вас зависи изцяло от вашата организация и от типа събитие, което организирате.

Как да планирате събитие: пълно ръководство

Всяко събитие може да бъде нещо изключително приятно или източник на огромен стрес. Често това зависи от нивото на подготовка на организатора. Дори и да решите да наемете професионалисти за тази дейност, е добре да сте запознати с процеса на планиране. Така ще знаете какво да очаквате, как правилно да възложите задачите на организатора и как да проследите какво прави той. Колкото повече активно участие имате в планирането на своето събитие, толкова по-лесно ще бъде за един професионален организатор да свърши своята част от работата.

Как да избирате конференциите, които посещавате

Конференциите са изключително полезен формат събития, който дава възможност да съчетаете получаването на знания от множество различни лектори със запознанствата и контактите с много нови хора. Не е изненадващо, че множество конференции на всякаква тематика и в почти всяка професионална област постоянно се опитват да привлекат нашето внимание. Изборът коя точно да посетим става все по-труден, особено като имаме предвид колко ограничено е времето на всеки един от нас. Използвайте тези насоки, за да подберете най-подходящата и ценна за вас конференция, така че да не инвестирате напразно време, усилия и средства.

Виртуални Тийм билдинг дейности за изграждане на екип

Много от нас сега работят от вкъщи, като огромен брой фирми молят служителите да останат вкъщи след избухването на коронавирусът. Отдалечените екипи имат по-малко възможности да се социализират и да се опознаят. Това може да доведе до чувство на изолация и прекъсване на връзката с нашите колеги и дори може да доведе до конфликт в екипа и намаляване на производителността. Виртуалните упражнения за изграждане на екип могат да помогнат на отдалечените екипи да преодолеят тези трудности.

5 НАЧИНА ПО КОИТО ИЗХРАНВАНЕТО НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ПОДОБРЯВА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА ЕКИПА

Не е голяма тайна: това, което ядете, влияе върху работата ви. Вероятно дори сте го изпитали сами, когато по обяд сте избрали да ядете от вендинг машина, вместо салата с пълни фибри; до 14:00 сте загубили фокуса си и концентрацията ви върху този доклад, който трябва да предадете в 15:00 часа. Проблемът е, че всички тези малки коефициенти на ефективност, когато се умножат в цялата ви база служители се усеща засилено. Накратко, те могат да доведат до огромни загуби в производителността, което се изразява директно в приходите. Но има още повече странични ефекти: моралът на компанията спада, броят на болничните дни на служителите се увеличава и двигателят на вашата компания бавно се изключва.

ЗАЩО КЕТЪРИНГЪТ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН ЗА СЪБИТИЯТА?

Ако сте домакин на събитие, било то само за избрана група хора или за голям брой от тях, знаете, че планирането може да бъде изтощително и преобладаващо. Има толкова много неща, които трябва да вземете под внимание и толкова много ъгли, които да покриете. Една от най-важните части на всяко събитие е храната. В днешно време повечето хора избират да наемат професионалисти за тази работа и по много добри причини. Въпреки че някои могат да мислят, че могат да го направят сами, в крайна сметка осъзнават, че целият процес на организация е много по-труден, отколкото първоначално са смятали. И така, ето някои от причините, че кетърингът е най-добрият начин за всякакъв вид събития.

Карти срещу самоизолацията – защо са толкова полезни в последно време?

Комуникацията в нейната завършеност е това, което ни прави социални животни. Разговорите прекарани сред близки и приятели изграждат и подхранват в хората усещане за принадлежност и стабилност в ежедневието. Дори няколко разменени думи с познат могат да бъдат от решаващо значение в трудни житейски моменти. Да, комуникацията дава увереност и помага. Нейната липса, обаче води до множество проблеми.

АРТ КЕТЪРИНГ ЗА СЪБИТИЯ

📌Всяко едно събитие трябва да бъде добре обмислено и организирано независимо дали то ще бъде кетъринг събитие, гала вечеря, градинско парти или коктейл, парти за деца или изпращане на абитуриент, малка семейна сбирка или абитуриентски бал, модно ревю или концерт.

🍴Изнесеният кетъринг е предпочитан за летния период като удобни места за провеждането са градини, басейни, тераси, тротоарни пространства и яхтени партита.

🍒Ето и нашето любимо кетъринг меню за 2020г.

Какво представляват туроператорите и защо е важна тяхната работа?

Туроператорите са тези, които купуват всеки компонент, който се отнася до индивидуалното пътуване и го комбинират, за да ви предложат персонализиран и уникален пакет за пътуване за вътрешна и международна ваканция или бизнес тур.

Това е основната дейност на туроператорите. Те преговарят с хотели и авиолинии предварително и ви предлагат най-добрите цени.

workingsmallteam

Подновяване на отношенията с колегите ви след пандемията

Светът се променя постоянно. Появяват се нови формати и канали за комуникация. Водещи компании стават тези, които успяват да се преустановят. Тези, които винаги стоят зад успеха на бизнеса са хората и отбора.

Чудите се какво да направите в условията на ограничена комуникация, понижена мотивация, стрес и отсъствие на пряк контакт? 

Сред многото съществуващи тиймбилдинг занимания е трудно да изберете най- ефективните и най-интересните, спазвайки всички санитарни изисквания, препоръчани или наложени от здравните власти.

tiande-tibetan-herbs-statia-2

Защо е важно да използвате древни тибетски и китайски рецепти за здраве и красота?

В Югоизточна Азия има място, което особено се откроява сред много други страни в този регион. Разположен е на високопланинско плато и е заобиколен от величествените планини на Хималаите. От древни времена това мистериозно място привлича умовете на учени, мистици и романтици от цял ​​свят. Това е едно от най-невероятните места на азиатския регион – Тибет.

Името „Тибет“ е като калейдоскоп: заснежени планини, ледници – блестящи като скъпоценни камъни, древни манастири и огромни равнини с мистериозни ездачи изчезнаха в мъгливото разстояние. Но Тибет – това не са просто безкрайни простори и горди хребети, това е мястото на земята, което много хора искат да посетят, това впечатлява с уникалната си религия и медицина – будизма и тибетската медицина.

przyrzad-do-diagnostyki-terapii-altimed-ozorkow-519211405

бЪДЕЩЕТО НА МЕДИЦИНАТА

21 век е век на информационните технологии и безграничните възможности. Напредъкът обаче носи както плюсове, така и минуси. Бурното развитие на всеки индустриален сектор и транспорт значително повлия на критичните условия на околната среда на Земята, като хранителните продукти стават значително по-малко здравословни и дори опасни за консумация или питейна вода, превръщайки се в смес от хлор и други примеси.